Carglass® byter din bilruta även ute i Europa!

Om olyckan är framme, finns vi där för dig, var du än befinner dig.

Europasemestern kan snabbt riskera att bli förstörd om du råkar ut för en glasskada på bilen. Inga problem, Carglass® finns i många länder över hela Europa. Processen att få hjälp av oss utomlands är, precis som när du är hemma i Sverige, snabb och smidig och du slipper oförutsedda utgifter ur semesterkassan.

Du kontaktar Carglass® i Sverige som vanligt. Precis som om du hade råkat ut för en glasskada här hemma identifierar vi snabbt och enkelt rätt glas och kontaktar försäkringsbolaget åt dig. 

Ingen betalning sker i utlandet och självrisken faktureras till din hemadress i Sverige, via oss!

Behöver du hjälp akut? 

Om du på vägen hem genom Europa skulle råka få en sido- eller bakruta inslagen på grund av till exempel inbrott sätter vi snabbt dit en tillfällig plexi. Den ger ett bra skydd för att du utan problem ska kunna ge dig ut på vägen igen. Vi kan sedan se till att den nya rutan väntar hos någon av de Carglass®– verkstäder du passerar under din hemfärd.

Du hittar Carglass® här:
Sverige, Norge (Hurtigruta), Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike, Belgien, Italien, Spanien, Portugal, Kroatien, Grekland, Ungern, Irland (Autoglass), Storbritannien (Autoglass), Schweiz, Nederländerna och Turkiet.

Om olyckan är framme, finns vi där för dig, var du än befinner dig. Trevlig sommar!