Bilsemester i sommar – här kan man laga vindrutan

boka tid

Många satsar på en bilsemester i Sverige i år. Med många mil på vägarna ökar också risken för skador på bilen. Den som behöver laga eller byta vindruta kan med fördel göra det på en av Carglass® 65 verkstäder runtom i Sverige.

En hel vindruta är en förutsättning för att kunna köra säkert. Faktum är att vindrutan kan stå för upp till 30 procent av bilens totala hållfasthet. Så den som har stenskott eller en trasig bilruta bör se till att boka en tid för lagning så fort som möjligt, för att kunna njuta av sommarens körning på bästa sätt.

Laga vindruta – pris

Var man än befinner sig i landet i sommar så finns det en stor chans att Carglass® har en verkstad i närheten. Vi har 65 verkstäder i landet – från Umeå till Trelleborg – och har stor erfarenhet som bilglasspecialist.

Byta vindruta Carglass® Sverige
Carglass® är en del av Belrongruppen och hjälper årligen över 17 miljoner kunder med reparationer och byten av bilglas.

Att laga ett stenskott behöver inte bli speciellt dyrt. Ofta täcks hela kostnaden till och med av försäkringen, vilket betyder att jobbet blir helt kostnadsfritt för konsumenten. Det rekommenderas att den som fått ett stenskott ska laga vindrutan så snabbt som möjligt, annars riskerar skadan att förvärras tills hela rutan måste bytas ut. Då blir priset oftast högre, och beror på vilken typ av försäkring man har.

Carglass® Sverige

Carglass® är en del av Belron-gruppen som varje år hjälper över 17 miljoner kunder med att fixa vindrutan. På verkstäderna arbetar specialister som har stor erfarenhet av att laga och byta vindrutor. Med andra ord kan den som lämnar in sin bil för vård här känna sig bekväm med att man får den bästa hjälpen möjligt.

För den som behöver laga vindrutan, när man är ute på vägarna i sommar, kan det vara skönt att veta att allt som oftast finns det en Carglassverkstad i närheten. Befinner man sig i närheten av någon Carglass® 65 verkstäder i Sverige är det bara att svänga förbi och boka en tid. Men det smidigaste sättet är kanske att gå in här och boka en tid direkt på nätet – sedan är det bara att luta sig tillbaka och låta Carglass® sköta resten.

På dessa orter finns Carglass® Sverige: